Daar zaten we dan....
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
21 Juli 2010 | Spanje, Ponferrada
....daar zaten we dan...helemaal in het oranje, klaar om die Spanjaarden een (voetbal)lesje te leren! Helaas hoef ik niemand te vertellen hoe dit is afgelopen. Zelfs onze versterking uit Nederland (Alex & Ellen) konden niet voorkomen dat de beker niet mee naar Nederland ging. Gelukkig konden onze Engelse vrienden ons troosten met de woorden ´jullie zijn in ieder geval nog 10x beter dan Engeland´....
Het weekendje met Alex & Ellen was erg leuk! Eerst even in León een kijkje genomen, een flinke wandeltocht gemaakt op het heetst van de dag (weeralarm wegens hitte? Ach, daar trekken wij Nederlanders ons niks van aan), lekker gezwommen in het vééél te koude water en een bezoekje aan Villafranca gebracht.
Het weekend erna hadden we opeens het leuke idee om te gaan kamperen. Snel naar de Carrefour gegaan om een kampeeruitrusting te kopen en de auto in richting A Coruña (Valdeviño om precies te zijn). Onze camping lag vlak aan zee. We hebben dan ook een paar keer een duik in de hoge golven genomen. Zelfs onze mini-bbq deed prima zijn werk en ´s nachts hebben we heerlijk in ons tentje geslapen (met dank aan de Franse overburen met electrische pomp voor het luchtbed). Dit kampeerweekendje was zeker voor herhaling vatbaar!! :D
Nu kunnen we de koffers weer bijna gaan pakken, want we komen weer naar Nederland!!! Vrijdagnacht vertrekken we met de nachtbus naar Madrid en dan komen we zaterdagmiddag in Eindhoven aan (als alles goed gaat, want vanwege de staking in Frankrijk vliegen de woorden ´delay´ en ´cancelled´ ons weer om de oren).
We zullen van 24 juli tot 2 augustus dus lekker vakantie gaan vieren in ons kikkerlandje!! :D
Natuurlijk hebben we er al veel zin in. Goed uitrusten in Nederland, want de weekenden erna zitten weer bomvol met leuke uitstapjes en bezoekjes van familie en vrienden....
We hopen jullie allemaal snel te zien in Nederland!! :D
Hasta luego,
Roel y Ingrid
We hopen jullie allemaal snel te zien in Nederland!! :D
Hasta luego,
Roel y Ingrid
21 Juli 2010 - 19:24
Greetje:
Heel goede reis en tot heeeeeel snel (en mocht ik je niet meer optijd kunnen bereiken.....Ingrid alvast van harte gefeliciteerd!!!! -
21 Juli 2010 - 19:40
Papmambo:
Ha Roel en Ingrid,
Het zal toch weer eens niet waar zijn? Moeilijkheden met vliegen! Hopelijk gaat alles door en zien we je aanstaande zaterdag.
Hasta sabado (toch ff op moeten zoeken).
Groetjes papmambo -
22 Juli 2010 - 08:27
Gisela:
Dat klinkt weer erg goed allemaal! Laat maar ff weten als je in (de buurt van) Oss bent!
Groetjes van de Fransjes -
22 Juli 2010 - 11:50
Ilse:
Hallo daar!!
Wat ziet dat strand er geweldig uit!! Zou bijna jaloers worden, hoewel ik ook niet mag klagen, want ik ga op binnenkort een weekje kamperen in Zwitserland! :-)
Leuk dat jullie weer naar NL komen, hoewel ik daar waarschijnlijk niets/weinig van zal merken. ;-) Geniet ervan en ook van alle andere dingen op de planning natuurlijk!!
Groetjes, ilse -
22 Juli 2010 - 14:35
Chinezen...:
Hoi Hoi,
Wij zijn onze koffer ook al aan het pakken maar dan in China :-) Ook wij vertrekken weer naar het kikkerlandje voor onze verjaardag :-)
Zie je zaterdag in onze 'home-town'!
Tot dan bij Bo!!
Groetjes de Chinezen. -
25 Juli 2010 - 14:20
Chantal Rovers:
Gefeliciteerd met e verjaardag Ingie!
En jullie hebben een paar topfoto's van de zee op je site staan. Tot straks op de bbq! -
30 Augustus 2010 - 09:58
Elsa :
Hola Ingrid,
Qué alegría poder leer como lo lleváis y vivís en Ponferrada, me aegro muchísimo que os vaya bien.
Leo que todavía estás estudiando español, yo pienso que ya no tendrás tantos problemas, ya aquí en Holanda lo hablabas bastante bien.
Espero te sigas integrando en la cultura española y lo más grande es que disfrutes de este periódo de tu vida.
Un cariñoso saludo para ti y Roel aunque no le conozca personalmente,
Un abrazo,
Elsa